Friss hírek

2004.11.11. 14:24

Farkas Péter letartóztatásának meghosszabbítását kezdeményezte az ügyészség

Farkas Péter előzetes letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását kezdeményezte a Fővárosi Főügyészség.

BAMA

"A X-XVII. Kerületi Ügyészség a Pesti Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírójánál szerdán indítványozta Farkas Péter és  két társa letartóztatásának hosszabbítását. Ennek indoka, hogy az  ügyészség szerint a gyanúsítottak szabadlábra kerülése esetén  fennáll egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye, másrészt az eljárás  meghiúsításának veszélye" - mondta Dobos Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Barcelonában 1992-ben birkózásban olimpiai bajnoki címet nyert  sportolót és két társát október 14-én vette őrizetbe a rendőrség,  mert a megalapozott gyanú szerint marihuánát termesztettek egy XVII.  kerületi családi házban és mellékhelyiségeiben. A nyomozás jelentős  mennyiségű kábítószerrel való visszaélés alapos gyanújával indult  meg. 

A nyomozók több hónapos felderítőmunka után tartottak  házkutatást az ingatlanban. A sok millió forintos ráfordítással  átalakított, szellőző-, párologtató és világítóberendezéssel  felszerelt helyiségekben több ezer tő marihuánát találtak. Ilyen  nagy mennyiséget a fővárosban még nem derítettek fel a rendőrség.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!