Friss hírek

2004.12.31. 15:22

A legbulisabb budapesti helyek

Az egyik ingyenes budapesti programmagazin összeállította a "legbulisabb" fővárosi szórakozóhelyek listáját, ahová még az utolsó percben is beugorhatunk.

BAMA

A fiatalok nagy része szilveszter éjszaka egyik helyről a másikra vándorol, feltéve, hogy nem okoz gondot megfizetni több  helyütt is a belépőket.

A legtrendibbnek a Bed ítéltetett: a III. kerületi szórakozóhely  törzsközönsége öltözködik állítólag a legtrendibb módon. A  leglazábbnak a Hajógyári-szigeti Events Hallt tartják, amelyik  tipikus techno szilvesztert ígér, parádés nemzetközi lemezlovas  felhozatallal és "extra live act"-ekkel, amelyek mibenlétét a  nagyérdemű képzeletére bízzák. 

Manapság egyébként nem az énekesek és színészek hakniznak  elsősorban, hanem a disc jockey-k, lévén hogy a "sztárok" többsége  amúgy is csak playbackről tud énekelni, amelynek technikai  feltételei nem mindenütt állnak fenn. 

A leglatinosabb óévbúcsúztató programot állítólag a  Mexicanos-ban rendezik, míg a legelegánsabbnak a Bankármulatót  tartják, ahol 12 ezernél kezdődik a belépő és ahol "bankármulatós  funky zenék" szórakoztatják az úri közönséget.

A legfiatalosabb helyeken szinte kizárólag "poénos" - de  mindenképpen angol - művésznevű lemezlovasok lépnek fel  válogatásukkal. A Nyugati téri Bank Dance Hall-t főleg a merészebb,  a decibeleket még nagyon bíró fiatal közönségnek ajánlják.

A leghosszabb buli címet a Hajógyári-szigeti Dokk Club  érdemelheti ki, amelyik kiváló reggelivel várja a megfáradt gyomrú  vendégeket. Itt nem zár be hajnalban a szilveszteri bazár - épp  ellenkezőleg, ekkor jön a chef által felszolgált "breakfast  happening". 

A legforróbb jelzőt egy III. kerületi bulizó hely kapta, mert  állítólag itt mulatnak majd a legszexisebb lányok és a legmacsóbb  fiúk, mindent lehet a kéznek és persze a szemnek is. A jó  hangulatról és az "erotikus túlfűtöttségről profi művésznők és  művészek gondoskodnak."

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!