Friss hírek

2004.12.10. 14:20

Shrek a hatos villamoson

Nagy ovációval fogadták a gyerekek Shreket, aki a Blaha Lujza téren szállt fel a hatos villamosra és készségesen megmutatta az ellenőröknek Shrek-fényképes bérletét, miközben kis zöld szörnyecske önfigurákat osztogatott az őt kedvesen, bár kissé félve megsimogató gyerekeknek.

BAMA

A BKV és a Shrek 2 filmforgalmazói közös akcióra szánták el magukat. Mivel a népszerű animációs film most fog megjelenni DVD-n,  idejét látták annak, hogy sajátos együttműködést kössenek a  Budapesti Közlekedési Vállalat. Shrek, illetve az őt megszemélyesítő  jelmezbe öltözött ember példát mutatott abban, hogy bizony  mindenkinek meg kell mutatnia a bérletét az ellenőr bácsiknak és  néniknek. 

Shrek készségesen mutogatta is a fényképes bérletét a tőle azt  udvariasan elkérő BKV-ellenőröktől. Ez a sajátos, tévések és fotósok  által megörökített "kontrolljelenet" többször is lezajlott  oda-vissza a hatos villamos Oktogon és Blaha Lujza téri szakaszán.

A Shrek a magyar mozikban is óriási siker, és akárcsak  Amerikában, Magyarországon is a nézők több mint fele családtagjaival  nézi meg a filmet. Az előzetes becslések szerint a film összesen 600  millió dollárral gazdagítja a producerek és forgalmazók bevételét,  de az amerikai és a külföldi vetítések egyes számítások alapján már  meg is haladták ezt az összeget. 

Az amerikai premier napján 4163 mozivásznon mutatták be  egyszerre a zöld, trombitafülű szörny kalandjait és a fordulatos,  humoros mese minden reklámlehetőségét kihasználták.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!