Friss hírek

2005.01.17. 15:29

Tűz volt a budafoki Tesco áruházban

Tűz ütött ki pénteken röviddel este tíz óra előtt a Budapesten, a XXII., Nagytétényi úti Tesco áruházban. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

BAMA

Molnár Péter, a Tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy a Campona üzletközpont melletti Tesco áruházban mintegy 20 négyzetméteren ruhanemű égett. Az épület tetején lévő füstelvezető nyílások nem nyíltak ki, az automatikus öntöző berendezés viszont bekapcsolt, ami megakadályozta a tűz továbbterjedését.

A végleges oltást a Tűzoltóság végezte el. A Tesco áruházat ki kellett üríteni a nagy füst miatt. A füstelvezető nyílásokat végül a tűzoltók nyitották ki.

Személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár több tízmillió forint, amit elsősorban nem a tűz, hanem az automatikus öntöző berendezés okozott.

Sas Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint a tűz nem bűncselekmény következménye volt, feltehetően műszaki hiba okozhatta.

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!