Friss hírek

2005.02.28. 15:44

A nagy hideg ellenére bezárt a városligeti műjégpálya

Az évtizedek óta tartó gyakorlat szerint február végével bezárják a műjégpályát, függetlenül attól, hogy milyen időjárás van.

BAMA

A havi mintegy 12 millió forintos villanyszámlájuk felét úgynevezett  energia-lekötési díjként akkor is ki kellene fizetniük, ha csupán  néhány nappal vagy egy héttel hosszabbítanák meg a hideg időben a  jégszezont - mondta Bartha László, az intézmény megbízott  igazgatója.
    
Hozzátette: a hétfői szezonzárásig 270 ezer körüli fizető  látogató kereste fel a jégpályát. A különböző kedvezményes oktatáson  részt vevőkkel együtt 480 ezer körüli látogatót fogadtak az elmúlt  szezonban.
    
Hardi Róbert, a Fővárosi Közgyűlés sportbizottságának SZDSZ-es  elnöke megerősítette, hogy évtizedek óta hagyomány már a  jégpálya február végi zárása. A hónap közepétől ugyanis egyre  csökken a műjég látogatóinak száma.    
    
Amennyiben szakmai indok szól amellett, hogy tovább működjön a  műjégpálya, készek segíteni abban, hogy a jelenleginél kedvezőbb  feltételekkel kaphasson áramot az intézmény - közölte.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!