Friss hírek

2005.02.14. 12:19

Mozzanatok kiállítás nyílik az ELTE Egyetemi Könyvtárban

Mészáros László - Mozzanatok és a Civertan.hu - Fölülről láttatom hazámat című kiállítása nyílik meg február 14-én 14 órakor az ELTE Egyetemi Könyvtár aulájában.

BAMA

A Mozzanatok című kiállításon pillanatképeket, nyári hangulatokat, csendéleteket, tusrajzokat, pasztellkréta munkákat és olajfestményeket láthatnak az érdeklődők, a Civertan.hu fotósorozata magyarországi várak, kastélyok, pusztatemplomok légifotóit mutatja be. A felvételek repülőgépből, 300 méteres magasságból készültek, és hazánk épített kulturális örökségével ismerteti meg a látogatókat.

Az Egyetemi Könyvtár 2005-ben húsz alkotónak biztosít ingyenesen lehetőséget munkáinak bemutatására. Négy hetes váltásokkal december végéig számos képzőművészeti stílusban készült alkotást láthatnak az érdeklődők, az extrémebb számítógépes grafika és a klasszikus olajfestmény is egyaránt megtalálható lesz az Egyetemi Könyvtár kiállítás-sorozatán. Minden kiállítás ingyenesen látogatható.

A kiállítást megnyitja: dr. Szögi László, a könyvtár főigazgatója, az Egyetemi Könyvtár földszinti aulájában (Budapest Ferenciek tere 6.) február 14-én 14 órakor.

 

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!