Friss hírek

2005.08.31. 09:54

Döntött az MSZP Karsairól

A Reggel értesülése szerint tegnap este végleg eldőlt, hogy Karsai József battonyai gazda, szocialista országgyűlési képviselő elindulhat-e a választásokon az MSZP színeiben.

BAMA

Veress József, a Miniszterelnöki Hivatal mátészalkai születésű, Szeghalmon szocialista képviselőnek indított, Békés megyében 2003 óta a szocialisták megyei elnökeként ténykedő államtitkára ellenezte Karsai jelölését. De Karsai vezette azt a népszerűségi listát, amelyet az MSZP készítetett a térségben arról, hogy a választók kit látnának legszívesebben az MSZP képviselő jelöltjeként az adott választókerületekben – értesült lapunk. Karsai nem indítása tehát kockázatos az MSZP számára, bármennyire rossz Karsai és a megyei elnök kapcsolata – mutatott rá névtelenséget kérő helyi forrásunk.

Tegnap Budapesten, a szocialisták Köztársaság téri székházában délután fél ötkor kezdődött meg a választási bizottság elnökségének estébe nyúló ülése, amelyen hat napirendi pontból az egyik az volt az, hogy jelölik-e választásokon Karsai Józsefet Békés megyei 7-es számú választókörzetében. Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy Karsai jelölése mellett döntöttek. Szekeres Imre frakcióvezető nem erősítette meg hírünket arra hivatkozva, hogy a részleteket hivatalos formában hozzák nyilvánosságra. (IZING ANTAL)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!