Friss hírek

2005.11.23. 16:06

Elkobozták a rabok online szexszel keresett pénzét

Az amerikai Missouri állam börtönében 33 női rab online szex-szolgáltatásba fogott. Az üzlet remekül prosperált, csaknem 300 ezer dollárt kerestek, mire az állam főügyésze lecsapott: zároltatta számlájukat és elkobozta felhalmozódott keresetüket.

BAMA

A lányok figyelemfelkeltő fotók kíséretében hirdették szolgáltatásaikat az internetes társkereső oldalakon. A "bebörtönzött angyal" vagy a "rácsok mögé zárt szépség" arra vállalkozott, hogy a kuncsaftok minden kívánságát teljesíti online. Az ügyfelek havi 50-75 dollárt fizettek a virtuális kapcsolatért. A hatóságok arra hivatkozva vonták el a profitot, hogy "a börtön foglyainak nem így kellene pénzt keresniük". A bevételt most a fogva tartás költségeinek fedezésére fordítják. Missouri állam törvényei lehetővé teszik, hogy a súlyosabb bűncselekményekért elítélt rabokkal kifizettessék fogva tartásuk költségeit. (123.hu/transindex)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!