Friss hírek

2005.11.23. 13:07

Megríkatják a zsűrit a megasztárosok

Szerda este újabb izgalmas Megasztár elődöntőt láthatunk, sorban a másodikat. A zsűri persze megint nehéz helyzetbe kerül, hiszen az ifjú bölcsészhallgatótól Gáspár Laci pártfogoltjáig, az Amerikában tanult „fekete torkú” énekesnőtől, Póka Angélától a szlovákiai gimnazistáig erős mezőny gyűlt össze.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="280"] Ismét erős a mezőny az elődöntőben – fotó: TV2
[/caption]Robbie Williams-, Aretha Franklin-, Jill Scott-dalok lesznek hallhatók – többek között – szerda este. A zsűriben ismét lesz sírás: Perlaki Mariann Sarah McLachlan „Angel” című számát énekelve csal Novák Péter szemébe könnyeket. Struhács Kata egy napfényes, jókedvű Incognito-dalt ad elő. A tizenhét hónapos kisbabával otthon lévő Kata első nagy megmérettetése ez a verseny, hiszen gyermeke születése óta most áll először színpadra. Kata már a Megasztár második szériájába is jelentkezett, de akkor még nem tudott kisgyermeke mellől elszakadni. Rá vonatkoznak Tilla szavai: „szülés előtt, szülés után: Megasztár”.

A második döntő külön érdekessége, hogy ikerpár is indult a versenyben, ráadásul egy elődöntőbe sorolták őket a szerkesztők. A Túró ikrek – Márk és Krisztián – tizenhét évesek, és karaoke-bárok sztárjai. És hogy a Máté Péter: Most élsz című számát éneklő Márk, vagy a Bryan Adams-nótával induló Krisztián előadása között talál-e a zsűri különbséget, az kiderül este.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!