vitte a bankot

2017.11.23. 12:12

Sztárparádé volt a VISZKIS díszbemutatóján

A film előjátszásoknak köszönhetően már szerda estétől látható országszerte a kiválasztott mozikban, sőt angol feliratos változat is elérhető a filmből. A bemutató fantasztikusan sikerült.

A héten végre a mozikban az év legjobban várt magyar filmje, A Viszkis. Antal Nimród, a Kontroll rendezője pedig Hollywood után ismét itthon forgatott.

A legendás rabló, Ambrus Attila történetének felhasználása alapján maga a rendező írta a fikciós elemekkel tűzdelt, igaz történet alapján készült forgatókönyvet. Az ízig-vérig akciódús film főszerepeiben igazi friss arcokat láthatunk – adta hírül az Intercom. A címszereplőt Szalay Bence kelti életre, az őt üldöző rendőr szerepében pedig Schneider Zoltán brillírozik.

A film előjátszásoknak köszönhetően már szerda estétől látható országszerte a kiválasztott mozikban, sőt angol feliratos változat is elérhető a filmből.

A film díszbemutatóját tegnap este tartották Budapesten, ahol megjelentek A VISZKIS készítői és szereplői, valamint a hazai filmes világ színe-java.

A közönség soraiban izgulta végig a filmet az est házigazdája Juszt László, a főszereplők, Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska és Klem Viktor, a film zeneszerzője Yonderboi, író-rendezője Antal Nimród, valamint producerei Hutlassa Tamás és Hutlassa Barnabás.

A premieren tiszteletét tette többek között Till Attila, Majka, Weisz Fanni, Fluor Tomi és Diaz, valamint az igazi Viszkis, Ambrus Attila is.

Ilyen volt a díszbemutató:

Képek: Szabó Lilla / Intercom

 

Címkék#viszkis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!