segítség kell

2021.03.01. 10:55

Hajléktalanná válhat az ország legkövérebb tinédzsere – Rácz Géza 230 kilósan kerülhet utcára az édesanyjával

A pándi fiú akkor került a köztudatba, amikor a Bors tavaly nyáron riportot készített a kálváriájáról. Akkor 300 kilónál is többet nyomott, ám Schobert Norbert segítségével már leadott legalább 70-et. Most nemcsak az élete, hanem a lakhatása is veszélybe került.

Forrás: Bors

Zokogva értesítette Rácz Géza vasárnap éjjel a Bors munkatársát arról, hogy mekkora bajba került. Este hét órakor ugyanis meglátogatta az egyik közeli rokonuk, akinek eddig a házában élhettek havi 20 ezer forintért.

Bejelentette, hogy hamarosan megszületik a harmadik gyermeke, ezért szeretne élni a tulajdonosi jogaival. Ezt megértjük, de azt is mondta, hogy két hét türelmi időt hajlandó biztosítani. Ha ez letelt, költöznünk kell

– nyelte a könnyeit a 18 éves férfi, majd az édesanyja vette át a szót.

Hosszú évek óta nem tudok dolgozni a fiam mellett, hiszen őt szinte valamennyi tevékenységben segítenem kell. Egyedül zuhanyozni és mosdóba menni sem tud – árulta el Márta.

Kettejüknek együtt mindössze 110 ezer forint a havi jövedelmük, amiből eddig is alig tudtak kijönni. Arra, hogy piaci áron kivegyenek egy lakást, semmi esélyük. A napok, az órák és a percek fogynak, nekik ezért mielőbbi megoldásra van szükségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!