Bulvár-celeb

2021.04.11. 05:50

Videón, ahogy lekapcsolták a magyar pedofilt a zsaruk – társkeresőn vadászott a gyerekekre

Győrben egy parkolóban fogták el azt a 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája.

Forrás: Youtube / police.hu

A nyomozók februárban kaptak információt a férfi tevékenységéről, ezért beépültek és csapdát állítottak számára:

egy csevegő applikáción keresztül feltérképezték a szándékát; ekkor derült ki, hogy fizetni akart azért, hogy Győrbe „szállítsanak” neki egy gyermekkorút.

A nyomozók a találkozón elfogták a férfit, aki magával vitte az előre megbeszélt összeget – írja a kisalföld.hu.

A férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság. A KR NNI őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt folytatnak büntetőeljárást.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra azonnal elrendelte a férfi letartóztatását. A döntést a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így az végleges – közölte a Győri Törvényszék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!