Bulvár-celeb

2021.05.08. 21:34

Imádkoznak a gördeszkás pap gyógyulásáért (videó)

A rédicsi plébánost hetek óta a Covid-osztályon ápolják. Tudja, hogy sokan imádkoznak érte és a koronavírus-fertőzésben elhunyt édesapja lelki üdvéért.

Forrás: zaol.hu / facebook

Hosszú hetek óta a zalaegerszegi kórházban kezelik a rédicsi plébánost. A népszerű katolikus papon azután jelentkeztek a koronavírus-fertőzés jellegzetes tünetei, hogy a szintén a plébánián lakó édesapját beszállították a Covid-osztályra.

Lendvai Zoltán János atya a közösségi média felületén nemrég egy fotóval közölte a jó hírt, miszerint javult az állapota, miután nemrég súlyos koronavírus fertőzéssel szállították kórházba. Bár az 55 éves plébános lábadozik, sajnos néhány napja édesapját elveszítette – írja a zaol.hu.

A köztiszteletben álló papért nemcsak falujában, országszerte imádkoznak a hívek.

Lendvai Zoltán János néhány évvel ezelőtt arról híresült el, hogy a fiatalabb generációt könnyebben megszólítsa, misén kívül gördeszkázás közben tanítja őket a helyes, keresztény életmódra.

A TV2 Tények úgy tudja: jelenleg intenzív osztályon ápolják és oxigénterápiát kap, de jobban van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!