Bulvár-celeb

2021.05.24. 19:21

Tápai Szabina azt mondja, simán megkeres annyi pénzt otthonülő anyukaként, mint a kézilabdával

Tápai Szabina szerint irracionális, hogy legalább annyit megkeres otthonülő anyukaként, mint korábban profi kézilabdázóként.

Legalább annyit, ha nem többet keres otthon Tápai Szabina, mint korábban sportolóként. Az egykori kézilabdázó és férje, Kucsera Gábor világbajnok kajakos Csisztu Zsuzsa YouTube-műsorának a vendége volt, és többek közt arról beszélgettek, hogy mennyivel többet lehet keresni az online világban, a médiában, mint a sportban – írja a Bors.

Én ezt párhuzamosan tapasztaltam meg, mert Bence születése után visszamentem kézilabdázni Fehérvárra és közben már az online világban, a tévében is benne voltunk. Mindig azt beszéltük, hogy edzünk egész évben, fájdalmaink vannak, és egy-egy műsorral vagy szponzorációval annyi pénzt lehet kereni, hogy konkrétan felteheted magadnak a kérdést, ha nem vagy fanatikus élsportoló, miért is csinálod?!” – fogalmazott a harmadik gyermekükkel várandós Szabina.

Hozzátette, a kézilabdára ez annyira nem vonatkozik, mert ők jól meg voltak fizetve, de Gáborkéknál a kajak-kenu az teljesen máshogy működött.

Irracionális az, hogy itthonülő anyuka vagyok, és simán megkeresem azt, amit a kézilabdával, ha nem többet.

– fogalmazott Tápai.

Kiemelte, elkeserítő, hogy a gyerekek 45 százaléka nem normális állást akar magának, hanem influenszer akar lenni.

Ezek is érdekelhetik