Bulvár-celeb

2021.11.11. 14:15

Endrei Judit 13 kilót fogyott, elárulta hogyan csinálta

Endrei Juditot úton-úfélen dicsérik, mennyire jól áll neki, hogy 13 kilót leadott a súlyából.

Forrás: TV2

A népszerű egykori televíziós műsorvezető a Best magazinnak beszélt arról, hogy köszönheti, hogy csak úgy ragyog. Mint kiderült annak ellenére, hogy jóban volt saját magával, egy barátnője insirálására elkezdett tudatosan táplálkozni.

- Azzal a céllal kezdtem el, hogy ha csak öt kilót leadok, már elégedett leszek. A pandémia alatt kevesebb dolgom és több időm volt odafigyelni arra, hogy mit eszem. Aztán elértem az öt kilót, és ez annyira motivált, hogy folytattam tovább.

A Best legfrissebb címlapján

Endrei Judit büsze arra, hogy kitartásának köszönhetően ennyire átalakult a teste.

Egy szétválasztós diétát folytat, amiben szigorúan odafigyel arra, hogy mennyi szénhidrátot visz be a szervezetébe. Az eddigi eredmény 13 kiló mínusz, amit nagy odafigyeléssel ért el.

Most már fogyni nem akar többet, de megválogatja mit eszik. Az 5 kilós fogyás szép lassan elindította egy életmódváltás felé. A táplálkozás mellett a mozgásra is figyel, nagyokatr sétál és sok folyadékot fogyaszt, főleg vizet.

Mivel tudja, hogy öröm nélkül nehezebb a kitartás, nagyon ritkán csal is kicsit, néhanapján beiktat valami finom nassolnivalót, például nyáron a fagyiról nem mondott le teljesen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!