Bombázó

2022.06.26. 20:22

Dominaszerkóban, majd pucéron is megmutatta magát a gyönyörű magyar modell

Vass Zita 10 éves kora óta modellkedik, de 16 éves korában érkezett meg hozzá a várva várt siker, amikor az utcán meglátta egy modellügynök, ez hozta meg számára az áttörést.

Vass Zita, a népszerű modell gyakran látható fehérnemű-márkák arcaként, de néha még tovább megy, és teljesen megszabadul ruháitól. Most két friss képet mutatunk róla. 

Pár napja dominaszerelésben, neccharisnyában pózolt...

 ...de találhatunk szinte teljesen pucér képet is róla, amiért teljesen odavannak a követői. 

A San Diegó-i lány, Vass Zita remekül beszél magyarul, édesanyja szépségkirálynő volt, édesapja repülőmérnök. Szülei a 80-as években települtek ki Amerikába. 10 éves kora óta modellkedik, de 16 éves korában érkezett meg hozzá a várva várt siker, amikor az utcán meglátta egy modellügynök, ez hozta meg számára az áttörést.

Mostanság világmárkák modelljeként dolgozik, korábban több filmszerepet is kapott. 2009-ben szerepelt a Két pasi meg egy kicsiben és a Kaliforgia című sorozatban is, ami lehetőségek kapuit nyitotta meg előtte. A legnagyobb álma, hogy ő legyen az első magyar Bond-lány - írja a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában