Bulvár-celeb

2022.11.24. 11:18

Ez az igazság: megszólalt a mentősbotrányról Shane Tusup

Valaki feljelentette Shane Tusupot az Országos Mentőszolgálatnál amiatt, hogy az ő egyenruhájukat viseli. A mentőszolgálat főigazgatója már reagált a levélre, most Tusup is megszólalt az ügyben.

Fotó: Instagram

A felháborodott egyén egy panaszlevélben nehezményezte, hogy Shane Tusup már nem először hordja az OMSZ „egyenruháját”, és kérdezte a mentőszolgálatot, hogy ezt hogyan engedhetik meg neki. A mentőszolgálat nyilvános bejegyzésben tisztázta az úszóedzőt, és elmagyarázták, hogy miért kapott tőlük egy pólót, amelyen a mentőszolgálat logója látható.

„A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett »futópólót«, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület logója látható, az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt” – állt a főigazgató által megfogalmazott válaszban.

Most Shane Tusup a bejegyzés alatt egy hozzászólásban köszönte meg, hogy kiálltak mellette, és megerősítette a mentőszolgálat válaszát.

„Igen, a hír igaz...
Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót! Köszönöm a Főigazgató úr kedves szavait. 

»A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését.«
Ha tehetitek, ti is támogassátok az Országos Mentőszolgálatot!"

 – írta Shane Tusup a hozzászólásában az Origo találata szerint.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában