Bulvár-celeb

2023.06.30. 05:05

A szív beleszakad: így néz ki Szvoboda Bence sírja

Roskadozik a virágoktól és a koszorúktól a sír.

Fotó: Nagy Norbert

Szívszorító szertartás keretében, június 24-én helyezték örök nyugalomra a tragikus balesetben elhunyt motokrossz versenyzőt, Szvoboda Bencét. A 31 évesen elhunyt versenyző temetésén hatalmas tömeg gyűlt össze, már a szertartás előtt másfél órával is valósággal tolongtak az emberek a balatonberényi temetőben - írja a Bors.

Forrás: Bors

A tehetséges fiataltól méltó búcsút vettek: többen is a saját versenyöltözékükben érkeztek; két 521-es számú versenymotort is felállítottak, a ravataltól pedig virágcsokorral övezett út vezetett a sírhelyig.

Forrás: Bors

A szívszorító szertartás óta még egy hét sem telt el, a sírhelye még mindig roskadozik a hervadó virágoktól és koszorúktól, a versenyeit és sportéletét ábrázoló fotók pedig még mindig bekertezve fekszenek a nyughelyen. 

Forrás: Bors

Látszik, hogy az emlékhelyet rendben tartják, tehát vélhetően többen is járnak oda rendszeresen és a temetés óta is sokan megfordultak ott.

Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában