Bulvár-celeb

2023.07.03. 17:05

Titkolja a TV2 miért távozott Szebeni István a csatornától

Már több mint egy hónapja nincs képernyőn.

Forrás: TV2

Szebeni István 2002-2008 között volt először a TV2 műsorvezetője. Akkoriban többek között a Magellán és az Aktív házigazdája volt. 2016-ban tért vissza a médiavállalathoz, ahol a Mokka műsorvezetője lett. 2017 februárjában távozott a csatorna reggeli műsorából és a Tények egyik arca lett. Az év végén pedig másodszor is elkerült a TV2 Csoporttól. 2019 tavaszán újra visszatért a médiavállalathoz, ahol ismét a Tények egyik házigazdája lett. Úgy néz ki azonban, hogy most harmadszor is távozott a tévétársaságtól - írja a sorozatwiki. 

 

A Tények műsorvezetőjének távozása már több mint egy hónapja történt, de a felek mostanáig egyáltalán nem jelentették be a közönségnek.

 

A TV2 Csoport azóta megerősítette a Media1-nek Szebeni István távozásának hírét. Azt közölték, hogy a hírműsorokat a meglévő műsorvezető csapat tagjai vezetik tovább, arra azonban nem tértek ki, hogy ki kezdeményezte a szerződésbontást, és mi az oka a híradós távozásának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában