Bulvár-celeb

2023.08.25. 15:30

Mit gondoltak, mégis? Sokba kerülhet a menőzés G.w.M.nek és L.L. Juniornak

Többszáz lóerős luxusautókkal hasított egymás mellett, csütörtök este a Petőfi hídon a két zenész. Erről maga L.L. Junior készített és közölt videót.

Forrás: Bors

Fotó: Instagram

A nyár közepe óta másról sem szólnak a hírek, minthogy valamilyen formában meg kellene regulázni azokat a másokat semmibe vevő luxusautó tulajdonosokat, akik kényükre-kedvükre száguldoznak a városokban. Az illegális versenyzés életveszélyes játék, ahol nem csak a kormány mögött ülő kockáztatja az életét, de könnyen bajba sodorhat másokat is, ha elveszíti a kontrollt az autója fölött. A kedélyeket egy július elseji halálos baleset borzolta fel, ahol két luxusautó az Árpád hídon versenyezve száguldozott, majd az egyik gépjármű irányíthatatlanná vált, és elsodort egy biciklist, aki életét vesztette. Az eset közfelháborodást váltott ki, de úgy tűnik, ez nem mindenkit érdekelt - írja a Bors. 

Junior autójának sebessége jól látszik a felvételen 
Forrás: Instagram

L.L. Junior és G.w.M csütörtök este feltehetően véletlenül futottak össze Budapest belvárosában, a Petőfi hídon. Az esetről maga Junior készített felvételt, amit az Instagram-oldalán meg is osztott. A videón az látszik, hogy Junior, Budáról Pest felé halad, amikor elsuhan mellette egy másik luxusautó. A zenész a felvételen azt mondja:

 

Ezek a BMW-k gyerekek, 130-cal, döbbenet! Ki ez?"

 

Nyilvánvaló, hogy egyből megismerte G.w.M-et, ezért eredt utána, hogy köszönjön neki. Junior felvételén látszik, hogy az ő autója csaknem eléri a 100 km/h sebességet a rövid üldözés közben, majd mindketten nagyot fékeznek, hiszen utolérik a forgalmat.


Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, amelynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát - derül ki az Origo cikkéből. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában