Bulvár-celeb

2023.10.02. 01:03

Gömöri András Máté úgy kipattintotta magát, hogy alig lehet megismerni

A színész friss fotót tett közzé, amin jól látszik a változás.

Forrás: RTL

„Ha az ember az életvitelén változtatni akar, akkor érdemes a környezetét is rendbe tennie” – tartja a mondás, amihez Gömöri András Máté a jelek szerint úgy ragaszkodik, mintha a bibliája lenne... A színész, aki az elmúlt években a színpadot edzőteremre cserélte, megszállottan emelgeti a súlyokat, hogy minél jobb helyezést érjen el az úgynevezett „naturál testépítő” viadalokon. Ezek a megmérettetések azoknak szólnak, akik nem szednek hormonokat tömegnövelésre, vagyis tisztán versenyeznek – írja a Bors.

András és a felsége, Polyák Lilla színésznő nemrégiben úgy döntöttek, hogy a tengerentúlon kezdenek új életet, Kanadában telepedtek le. A színész házaspár a jelek szerint igen jól érzi magát az új környezetben, Lilla táplálkozási tanácsadó vizsgát tett, így a munkájuk ismét közös pont, úgy, mint a kezdetekben az Operettszínházban. A kiegyensúlyozottság árad belőlük, nyilvánvalóan ennek is köszönhető, hogy Gömöri teste megint csúcsformában van. A színész egy csúnya bokatörés után kezdte meg az újjáépítést, arra, hogy megint versenyezni tudjon, még az orvosok is mindössze 3 százalékot adtak. Ez Andrásnak pont elég volt. A teste egy év alatt elképesztő változáson ment keresztül. Elég megnézni az átalakulásról készült fotót:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában