Bulvár-celeb

2023.12.27. 14:05

Gyanús körülmények között halt meg a világsztár

Li Szun-kjun búcsúlevelet is hagyott, drogügyek miatt hallgatta ki korábban a rendőrség.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: EvGavrilov

Mint írtuk, meghalt Li Szun-kjun dél-koreai színész, akit leginkább az Élősködők című, Oscar-díjas filmből ismerhetünk. Szerdán találták holtan egy autóban, egy szöuli parkban.

A 48 éves Li Szun-kjunt azután találták meg, hogy felesége jelentette a rendőrségnek, hogy a férfi elment otthonról, és talált egy búcsúlevelet.

A férfi ellen korábban rendőrségi nyomozás indult marihuána és drogok állítólagos használata miatt. Háromszor hallgatták ki a rendőrök, a múlt hétvégén, 19 órán keresztül. A színész azt állította, hogy egy bár hosztesze vette rá a kábítószer fogyasztására, aki aztán megpróbálta megzsarolni őt.

Dél-Koreában a kisebb kábítószeres bűncselekményekért általában legalább hat hónap börtönbüntetés jár, visszaesők és dílerek esetében pedig akár 14 év börtön is lehet az ítélet.

Forrás:  AFP

Az Élősködők című filmet, amelyben főszerepe volt, hat Oscar-díjra jelölték, melyből négyet kapott meg: a legjobb eredeti forgatókönyv, a legjobb rendező, a legjobb nemzetközi film, valamint a legjobb film díját; utóbbival történelmet írt, az első nem angol nyelvű film lett, amely megkapta az elismerést.

Van segítsg! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában