Bulvár-celeb

2024.01.17. 12:47

Egymásnak feszült a két Tóth, nem igazán jönnek ki az énekesnők

Andi alaposan lepontozta Gabit.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Knap Zoltán

Csak annyit lehet tudni, hogy történt valami a színfalak mögött, ami miatt viharos a kapcsolatuk. A 25. születésnapját ünneplő Tóth Andi és a 36 éves Tóth Gabi sose rejtették véka alá az ellentéteiket. 

Hogy ki kezdte az egészet, arról Andi most elmondja a saját verzióját - derül ki a Tények.hu cikkéből. 

A két énekesnő nem csak tehetsége miatt tűnik ki a tömegből. Hol a karrierükkel, hol a magánéletükkel, hol pedig az egymás elleni viaskodással kaptak helyet a médiában a legtöbbet szereplő hírességek között.

A napokban egy online magazin állította Tóth Andit olyan játékos feladat elé, amelyben különböző kifejezéseket, fogalmakat és személyeket kellett értékelnie egytől-ötig terjedő skálán.

Andi Tóth Gabit is osztályozta, de csupán három csillagot adott a Sztárban Sztár Leszek! ítészének. 

Szerintem egy gyönyörű nő, zseniális hangja van, viszont valahogy a két személyünk nem tud egyszerűen találkozni egymással semmilyen módon 

– mondta Andi.

Tóth Gabi sem igazán kedveli Andit
Forrás: TV2

A két Tóth harca már évekkel ezelőtt kezdődött., amiko még csak a közösségi oldalakon estek egymásnak.

"Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen, bravo, jó üzenet a fiataloknak" – írta akkor Gabi Andi egyik posztjára reagálva.

Andi erre így reagált:

„Azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat.”

Aztán már egy egész ország előtt próbálták rendezni a nézeteltéréseiket a 2023-as Sztárban Sztár Leszek élő adásában, amikor kiderült az is, hogy ki kit tiltott le és mikor a közösségi oldalakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában