Bulvár-celeb

2024.02.04. 23:50

Kiderült, min vesztek össze az Omega tagjai

A zenekar tagjai közül már csak Debreczeni Ferenc Ciki és Molnár György Elefánt vannak életben, de nem beszélnek egymással.

Forrás: Bors

Molnár György Elefánt rossz néven vette, hogy korábbi zenésztársa, Debreczeni Ferenc Ciki fiatalokat gyűjtött maga köré, és Omega Testamentum néven nélküle játssza az Omega számait – amire most Ciki is válaszolt a TV2-nek.

Ciki elmondása szerint kezdettől fogva azt szerette volna, ha Elefánt is részese az Omega Testamentumnak, de annak komoly egészségügyi problémái voltak, konkrétan épp az életéért küzdött – csupán ezért indult el nélküle a projekt.

Nincs szó gyűlöletről, ezt valaki kreálta, még kimondani is borzasztó...

„Nem tudom, hogyan csúcsosodott ki ez ennyire nála, hogy mi indokolta ezt a fajta indulati kitörést...
De érthető, annyi sok egészségügyi problémája volt, és szeretné ezt tovább folytatni, de ahhoz, hogy őszinte legyen, ki kellett mondani, hogy nem meri ezt vállalni” – magyarázta Ciki a Tények Pluszban.

„A Testamentum egy búcsúturnénak volt elképzelve. Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg egész pontosan. Ez az ő magánügye. Én sok szerencsét kívánok neki, de én változatlanul nem akarok részt venni ebben” – reagált Elefánt, amit az Origo idézett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában