Bulvár-celeb

2024.03.07. 13:55

Szerencsés döntés: megérzése mentette meg Király Linda életét

Király Linda hihetetlen módon élt túl egy buszbalesetet.

MW

Király Linda mindig hallgat a megérzéseire

Fotó: Szabolcs László

Az énekesnő a múlt héten ünnepelte születésnapját. Tavaly is ezt az időszakot választotta arra, hogy meglátogassa öccsét, Bent, Király Viktor ikertestvérét, aki az Egyesült Államokban él – derül ki a Bors cikkéből. 

„Tavaly kezdtem el ezt a tradíciót, hogy év elején eljövök Amerikába, mert Ben öcsém kisfiának, Kainak február 18-án van a születésnapja, nekem pedig 28-án. Idén azonban csavartam egyet a történeten, és elvittem az egész családot Los Angelesbe, a Uni­­ver­­sal Parkba. Ez volt az ajándékom neki” – mondta el az énekesnő a hot! magazinnak.

Fiatalabb koromban nagyon naiv voltam...

„...Igazából most is jóhiszemű vagyok, szeretem a legjobbat hinni az emberekről. Viszont az élet és a tapasztalat megtanított arra, hogy másképpen lássam az embereket. Elég jó lettem abban, hogy az első harminc másodpercben intuíciókat kapjak arról, hogy milyen a másik. Nehéz megmagyarázni, hogyan: általában a gyomromban érzem, hogy valami nem stimmel a másikban” – magyarázta az énekesnő, aki más esetekben is hallgat a megérzéseire. 

A legdurvább az volt, amikor valahogy megéreztem, hogy nem szabad azzal a busszal utaznom, amivel akartam, majd az a busz balesetet szenvedett. Az ilyen esetekben azért érzem, hogy nem véletlenül kapjuk mi, emberek ezeket az infókat.

Hétvégén szerepel a TV2 Mutasd a hangod! műsorában

„Borzasztóan élveztem, szerintem nagyon jópofa műsor! Sokkal nehezebb megmondani, hogy ki énekel jól, mint gondoltam. Rengeteget nevettem és iszonyatosan izgultam a játékospárért, hiszen komoly összegek múltak azon, hogy jó irányba tereljük-e őket” – nyilatkozta az énekesnő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában