Bulvár-celeb

2024.04.23. 12:30

Ez furcsa! G.w.M és Kulcsár Edina semmit sem vesz leendő kisfiuknak

A rapper nagy bejelentést tett születendő gyermekéről.

MW

Kulcsár Edina és G.w.M

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

G.w.M és az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina második közös gyermekük születésére készülnek. A rapper elárulta, ott lesz-e a szülőszobában. Feleségével  március elején jelentették be, hogy kislányuk, Amara mellé hamarosan érkezik a kistesó – írja cikkében a Bors.

„Édes, kicsi, szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az Istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. RÁD, KICSI HERCEGEMMM!...” – írta a nagy bejelentés után az Instagramon Márk.

A Bors megtudta a rappertől, hogyan reagálna, ha néhány év múlva Edinával közös fia is a zenei pályára szeretne lépni, és rapkarriert fontolgatna.

Ha a születendő kisfiam pár év múlva azzal állna elő, hogy ő is rapsztár akar lenni, akkor én teljes mértékig támogatnám, de nem csak ebben a helyzetben. Szerintem fontos, hogy bármit is szeretne elérni az életben, bármibe fog, akkor szülőként maximálisan mellette álljunk, s megadjuk neki azt a biztonságot, ami szükséges

– vallja G.w.M.

Hogy Edinával apás szülést terveznek-e? „Az előző gyermekeim születésekor is bent voltam a szülőszobában, és természetesen ez most sem lesz másképp. Ott leszek, amikor világra jön a kisfiam!” – árulta el.

Nem vesznek semmit

Sok leendő szülő már a várandósság elején elindul bevásárolni a bébinek, de Kulcsár Edina és G.w.M nem tartoznak közéjük, sőt!

„Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában” – jelentett ki G.w.M.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában