Bulvár-celeb

2024.05.27. 23:02

Elképesztően szexi képek kerültek elő Szoboszlai Dominik új barátnőjéről

Szoboszlai Dominiknek szíve ismét foglalt, választottja egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka.

MW

Forrás: Instagram

Szoboszlai Dominik tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, azonban az ő esetében ez már nem olyan egyszerű dolog.

Tekintve, hogy a Liverpool sztárfocistájáról beszélünk, Angliában lépten-nyomon azt figyelik a rajongók, hogy mit csinál, hol van, vagy éppen kivel. Így történt meg az is, hogy pár héttel azután, hogy szárnyra kaptak az első pletykák a kapcsolatáról, le is fotózták az új barátnőjével, Borkával - írja a Bors.

A képek az Anfieldnél készültek, ahogy a páros elhagyja a helyszínt kocsival, de nem kellett sokat várni arra sem, hogy hivatalosan is felvállalt legyen a kapcsolat. Igaz, ezt Borka testvére, Zsóka intézte el a nagyérdeműnek.

A magyar válogatott kapitánya tavaly szeptemberben szakított volt kedvesével, Gécsek Fannival, a hír pedig sokkolta a rajongókat, hiszen a fiatalok kapcsolata irigylésre méltónak látszott. De csak látszott... A románcuk ugyanis nem bírta már ki Dominik átigazolását, így jobbnak látták, ha szakítanak. Hónapokig aztán nem lehetett hallani senkiről a sztársportoló életében, úgy tűnt, hogy csak a karrierjére koncentrál, de aztán megjelentek azok a pletykák, amiket már említettünk.

Az első találgatások abból indultak, hogy a Liverpool sztárja elkezdte követni Borkát az Instagramon.

Ebben persze semmi nincs még, ám Dominik a szakítása óta nem érdeklődött a közösségi oldalán más lányok iránt, csupán azokat követte, akiket mindketten ismertek Fannival. Éppen ezért lepődtek meg a rajongók, hogy most egy székesfehérvári hölgy is ott van a listán… Vagyis kettő, mert a teljes igazság az, hogy Borka lánytestvére is helyet kapott a a sorban - írja az Origo.

No, de visszatérve a pletykákra: egy szemfüles Redditező robbantotta a bombát, aki kiszúrta, hogy a szőke lány fotói között ott ékeskedik egy olyan is, ami feltehetően Dominik kocsijában készült. És milyen igaza volt... Nem sokkal később ugyanis beigazolódott, hogy Borka valóban rendszeresen megfordul Szoboszlai kocsijában, sőt a Liverpool meccsein is többször járt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!