Krimi

2023.06.24. 21:28

Elrabolta három gyerekét egy magyar anyuka, senki sem tudja, hol vannak

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Cheryl Casey

A Monori Rendőrkapitányság kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást - írja a police.hu.

Két kislány és egy kisfiú eltűnése miatt fordult a rendőrséghez a közel 9 évvel ezelőtt gyámjukként kijelölt asszony.

A gyerekeket nyáregyházi otthonukból június 22-én délelőtt vitte magával - minden valószínűség szerint - rájuk vigyázó anyjuk. 

A 42 éves Tatai Katalin és gyermekei, a 11 éves Némedi Emília Ida, a 10 éves Némedi Dániel Károly, valamint a 8 esztendős Tatai Mercédesz azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról.

A monori rendőrök mindent megtesznek a kicsik és anyjuk megtalálása érdekében, a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségére van szükség. 

Az édesanya és a gyerekek fotóját ide kattintva tudják megnézni.

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Tatai Katalint, vagy gyermekeit látta, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-28883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában