Krimi

2023.09.08. 00:58

Döbbenetes dolog derült ki a csomagtartóban talált 2 éves Sanyika rövidke életéről (videó)

A megfulladt kisfiú tizenéves édesanyjával évekig volt szexuális kapcsolata a nevelőapjának.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az Ilken élő lány két gyereket is szült anyja párjának, az elsőt 14 éves korában. Egyikük Sanyika, aki áprilisban a nevelőszüleinél egy csontdarab miatt meghalt, majd a holttestét egy kocsi csomagtartójában elvitték a rendőrségre. A kisfiú akkor már napok óta halott volt. Most nemcsak ellenük nyomoznak, hanem Sanyika vér szerint apja és élettársa ellen is - írja cikkében a Tények.hu.

Szeretném, ha minél hamarabb megbűnhődnének azok, akik ezt tették a gyermekemmel

 – mondta a kétéves Sanyika halála után a nagymama, Ilona.

A nevelőszülők maguk vitték el a rendőrségre a kisfiú holttestét
Forrás: TV2

A kisfiút és a testvérét januárban emelték ki a családból, mivel akkor felmerült a gyanú, ami most be is bizonyosodott: a gyerekek a lány nevelőapjától vannak, vagyis Ilona élettársától, Sándortól. Kiderült, hogy a férfi az akkor 14 évnél fiatalabb nevelt lányát ejtette teherbe, kétszer is. Sándort és Ilonát is pénteken fogták el a rendőrök, hetekig körözték.

Sándor bevallotta, hogy Sanyika és testvére is tőle van, a harmadik gyermek viszont nem. A most 9 hónapos csecsemő édesapja a lány egyik nagybátyja. A nevelőapa azt állította, hogy a lány kezdeményezte a szexuális együttléteket, ezekről az anyja, Ilona is tudhatott, de ő ezt tagadta a kihallgatáson.

A férfit szexuális visszaélés bűntettével is gyanúsítja a nyomozóhatóság, a nőt pedig azzal, hogy mindezt eltűrte és nem tett ellene semmit.

Ezen felül az asszonyt és a férfit azzal is vádolják, hogy sanyargatták a nő első házasságából született két gyerekét. Az elmúlt évek során rendszeresen mindketten bántalmazták, illetve nem táplálták őket megfelelően, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntettével is gyanúsítják őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában