Krimi

2024.02.12. 20:00

Borzalom: székhez kötötte, kínozta, kopaszra nyírta élettársát egy szabolcsi férfi

Féltékeny volt, nem akarta, hogy más férfinek is tetsszen az asszony, ezért bánt vele brutálisan.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Elrendelte a letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság annak a férfinak, aki évekig rendszeresen bántalmazta és székhez kötözve ütlegelte élettársát az egyik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen - írja az MTI a Nyíregyházi Törvényszék közleménye alapján. 

A gyanú szerint a büntetett előéletű férfi 2013-tól, együttélésük kezdetétől féltékenységből rendszeresen bántalmazta a párját. Többször is kikötözte egy székhez, majd puszta kézzel és eszközökkel ütlegelte. 

Néhány éve a temetőben, a nő édesanyjának sírjánál ollóval és borotvával kopaszra vágta haját azért, hogy ne legyen vonzó más férfiaknak. 

Előfordult olyan is, hogy a közös ingatlanból éjszaka, hideg időben kitette őt, így az asszony kénytelen volt a szabadban tölteni az éjszakát.

A közlemény szerint 2024. január 26-án a férfi 

ismét egy székhez kötözte a nőt, ököllel támadt rá, és egy fadarabbal ütlegelte a combját és a hátát, úgy, hogy az eszméletét is elvesztette. A támadó csak másnap oldozta el és engedte ki a mosdóba az asszonyt, aki csak így tudott elmenekülni a lakásból. 

A végzés ellen a testi sértéssel, személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsított férfi és ügyvédje fellebbezést jelentettek be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában