Örömteli várakozás

2021.11.23. 07:20

Indulnak a karácsonyváró műsorok, kezdődik az adventi programsorozat

November 25. és december 24. között például óvodások, diákok és zenei együttesek adnak műsort a szabadtéri színpadon.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere bejelentette, csütörtökön kezdődik a zalai megyeszékhelyen az Egerszegi Advent elnevezésű programsorozat.

A közel 11 méteres karácsonyfát szerdán, november 24-én díszítik fel a városháza előtti téren. A kolorádói jegenyefenyőt Kozma Tibor ajánlotta fel a városnak, az örökzöldet 1992-ben, harmadik gyermeke születésének évében ültette el kertjében.

A tervek szerint a belvárosban csütörtökön megnyitják a város legnagyobb szabadtéri jégpályáját.

Az óvodások és a művészeti együttesek Mikulást és karácsonyt váró műsorokkal készülnek az Egerszegi Adventre. Kelemen Attila, a Zalaegerszegi Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője továbbá elmondta, november 25. és december 24. között óvodások, diákok és zenei együttesek adnak műsort a szabadtéri színpadon. Ezenkívül a polgármester hangsúlyozta, a programsorozat megrendezéséhez ismét csatlakoztak a helyi kereskedők, fiatal vállalkozók.

Az Európa téren étellel és itallal várják a látogatókat, a Dísz téren felállított pavilonokban pedig karácsonyi díszeket, kézműves termékeket lehet majd beszerezni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában