nem adják fel

2017.07.20. 09:29

Lefutott meccs?

A Ferencváros labdarúgócsapata igencsak nehéz helyzetből várja a Európa-Liga-selejtező visszavágóját a dán Midtjylland ellen.

A budapesti 4-2-es győzelem után a dánoknak nincs sok izgulni valójuk, elképzelhetetlennek tartják, hogy ne ők jussanak a következő fordulóba. Pláne úgy, hogy a Fradi vezetőedzője, Thomas Doll több kulcsemberére sem számíthat, így felforgatott gárdával kell kiállniuk csütörtök este hét órakor.

Botka Endre sárga lapok, Julian Koch kiállítása miatt nem léphet pályára, Hajnal Tamás agyrázkódása után el sem utazott Herningbe. Otigba Kenneth és Böde Dániel továbbra is sérült, Leandro bokája sem jött rendbe, valamint Varga Roland és Priskin Tamás sincs teljesen hadra fogható állapotban. Könnyen lehet, hogy a zöld-fehérek középpályás csapatkapitánya, Gera Zoltán belső védőt fog játszani.

Dibusz Dénes, a Fradi hálóőre úgy véli, a legfontosabb, hogy hátul magabiztos maradjon a társaság, mert ha nem kapnak gólt, ellenben sikerül hármat rúgniuk, továbbjutnak.

„Meg kell próbálnunk a lehetetlent!” – tette hozzá a kapus.

(Borítókép: MTI Fotó / Illyés Tibor)

 

Címkék#midtjylland

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!