élvezi a közeget

2017.08.04. 16:29

Kleinheisler: Az edző bízik bennem

A magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László számított rá, hogy csapata, az FK Asztana bejut az utolsó selejtezőkörig, és játszhat a Bajnokok Ligája csoportkörbe kerülésért.

Nagy Dominik együttesét, a Legia Warszawát is elbúcsúztatta az FK Asztana, amely így egy forduló híján a BL csoportkörében érezheti magát. A kazah élvonal listavezető együttesében szereplő Kleinheisler 170 percet játszott a két összecsapás során.

Mint a Nemzeti Sport interjújából kiderül, Laci számára hatalmas élmény, hogy részese lehet ennek a rangos sorozatnak, és elárulta, számított rá, hogy idáig eljut a csapat.

Úgy érzi, a társai azonnal befogadták, edzője, Sztanimir Sztoilov bizalmát pedig szeretné jó teljesítménnyel meghálálni.

A 23 éves játékos tisztában van vele, hogy a kazah bajnokság nincs egy szinten a Bundesligával, de ahhoz, hogy egy jobb bajnokságban tudjon szerepelni, sokat kell még az asztalra tennie:

„Szeretnék a kazah bajnokságnál is színvonalasabb ligában szerepelni, de tudom, rengeteget kell még dolgoznom célom elérése érdekében”

– fogalmazott Kleinheisler.

(Borítókép: MTI / EPA / Bartlomiej Zborowski)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!