egyelőre

2018.05.17. 11:52

Visszavonul az egyik legjobb magyar női röpis

Ideiglenesen visszavonul Dobi Edina, a magyar bajnok Linamar-Békéscsabai RSE női röplabdacsapatának válogatott játékosa.

Nyíregyháza, 2018. május 11. A békéscsabai Dobi Edina magasba emeli a serleget a nõi röplabda Extraliga döntõjének negyedik összecsapásán, a Fatum-Nyíregyháza - Linamar-Békéscsabai RSE mérkõzés végén a nyíregyházi Continental Arénában 2018. május 11-én. A békéscsabaiak sorozatban ötödször nyerték a kupát. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

„A hír igaz, a döntést már korábban meghoztam és márciusban jeleztem a BRSE vezetésének, hogy a következő idényben nem lépek pályára” – idézte a klub közleménye a 30 éves centert. „Az elmúlt több, mint tíz esztendőben a röplabda játszotta a főszerepet az életemben, bevallom őszintén, hogy elfáradtam, illetve nem múlt el nyomtalanul a sok nehéz szezon, több krónikus sérülés is gyötör, ezeket szeretném kikúrálni.

Idén júniusban férjhez megyek, így az élet más területein is várnak kihívások”

- tette hozzá Dobi Edina.

A játékos megjegyezte, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy visszatérjen majd a csapathoz, vagy a civil életben dolgozzon a klub kötelékében.

„Baran Ádám elnök úrral többször beszéltünk a Békéscsabai Röplabda Akadémiáról, mely projekt egyedülálló Európa-szerte, s az én fantáziámat is megmozgatta” – fűzte hozzá.

Borítókép: A békéscsabai Dobi Edina magasba emeli a serleget a női röplabda Extraliga döntőjének negyedik összecsapásán, a Fatum-Nyíregyháza – Linamar-Békéscsabai RSE mérkőzés végén a nyíregyházi Continental Arénában 2018. május 11-én.

MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!