folytatás

2018.11.06. 19:16

Háfra Noémi hosszabbított a Fradival

A junior világbajnok kézilabdázó 2021-ig biztosan a Ferencvárosnál marad.

Érd, 2018. november 4. Háfra Noémi, az FTC játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - SG BBM Bietigheim mérkőzésen Érden 2018. november 4-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

„Sokszor, sok helyen megfogalmaztuk már, hogy a Ferencvárost úgy szeretnénk sikeresen vezetni, hogy közben a magyar kézilabda érdekeit tartjuk szemünk előtt” – idézte a fradi.hu Bognár Lászlót, a szakosztály ügyvezető igazgatóját. „Háfra Noémi az egyik legnagyobb tehetségként tért vissza hozzánk 2017 nyarán, mostanra pedig a csapatunk, valamint a válogatott húzóemberévé vált” – mondta.

A balátlövő Háfra október 5-én töltötte be 20. életévét, a hosszabbításról pedig azt mondta, nem állt szándékában eligazolni az FTC-től.

„Szeretek itt edzeni, szeretem a lányokat, a közeget, ezért nem volt bennem kétely”

- tette hozzá a játékos, aki egy idényt az MTK-nál töltött kölcsönben.

Háfra 2014-ben szerződött a Ferencvároshoz, 2017 októberében bemutatkozott a felnőtt válogatottban, idén nyáron pedig tagja volt a Debrecenben vb-győztes juniorválogatottnak.

Borítókép: Háfra Noémi, az FTC játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria – SG BBM Bietigheim mérkőzésen Érden 2018. november 4-én.

MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!