Magyar-szerb

2020.11.14. 18:11

Hárman elhagyták a válogatott keretét

Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés, Sallai Roland pedig a karanténszabályok miatt elhagyta a magyar labdarúgó-válogatottat.

Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés, Sallai Roland pedig a karanténszabályok miatt elhagyta az Európa-bajnokságra kijutott magyar labdarúgó-válogatottat, amely vasárnap 20.45-től Szerbiával találkozik a Nemzetek Ligája másodosztályát jelentő B divízióban.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szombati beszámolója szerint az RB Leipzig kapusa kisebb sérülése ellenére vállalta a játékot csütörtökön az Izland ellen 2-1-re megnyert pótselejtező döntőjében, de gyógyulása érdekében néhány napot pihennie kell, így távozott Telkiből. Klubtársa, Orbán a sorsdöntő találkozón szenvedett kisebb izomhúzódást, ezért ő is visszatért Németországba. A Freiburg támadója a német karanténszabályok miatt utazott vissza, hogy klubja következő bajnokiján már játszhasson.

A németországi légiós-trión kívül a szakmai stáb nem számíthat két eltiltottra, Szalai Attilára és Fiola Attilára sem a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában.

A szerbek elleni összecsapás a svéd Glenn Nyberg sípjelére kezdődik majd a Puskás Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott módosított várható kezdőcsapata az MTI szerint:

Dibusz – Botka, Lang, Kecskés – Nego, Kalmár, Sigér, Szoboszlai, Lovrencsics – Nikolics, Gyurcsó

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik