Járvány

2021.03.10. 13:00

Elkapta a koronavírust a női kéziválogatott szövetségi kapitánya

Pozitív lett Elek Gábornak, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának koronavírustesztje.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint emiatt kérdéses, hogy a szakember csatlakozhat-e az olimpiai kvalifikációs torna előtti, március 14-én kezdődő edzőtáborhoz.

„Folyamatos kapcsolatban vagyunk Elek Gáborral és a szakmai stábbal, amennyiben szükséges lesz, az olimpiai selejtező előtt és alatt a szövetség biztosítani fogja a megfelelő és hatékony technikai összeköttetést a szakember és a csapat között”

- mondta Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke.

A sportvezető arról is beszélt, hogy Danyi Gábor edző, Görbicz Anita szakmai tanácsadó, Bakos István kapusedző, Holanek Zoltán erőnléti edző, valamint a csapat melletti minden egészségügyi és a technikai szakember felkészül arra az eshetőségre is, ha a szövetségi kapitány nem tud ott lenni győri tornán.

A házigazda magyarok mellett a kazah, az orosz és a szerb válogatott vesz részt a tornán, melynek első két helyezettje jut ki az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!