Járvány

2021.11.16. 19:05

Veszélybe került Milák Kristóf szereplése

Az ötkarikás aranyérmes sportoló edzője, Virth Balázs kedden megerősítette, hogy tanítványának tavaly szeptember után ismét pozitív lett a koronavírustesztje,

Silver medallist Hungary's Kristof Milak poses on the podium after the final of the men's 100m butterfly swimming event during the Tokyo 2020 Olympic Games at the Tokyo Aquatics Centre in Tokyo on July 31, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Koronavírusos megbetegedés miatt veszélybe került az olimpiai bajnok Milák Kristóf szereplése az Abu-Dzabiban sorra kerülő decemberi rövidpályás úszó- világbajnokságon.

Az ötkarikás aranyérmes sportoló edzője, Virth Balázs kedden az MTI-nek megerősítette, hogy tanítványának tavaly szeptember után ismét pozitív lett a koronavírustesztje, ezúttal a kazanyi rövidpályás Európa-bajnokságot követően.

Válogatottbeli társaihoz hasonlóan Milák is karanténba került, miután hazatért Oroszországból, s mivel újra megbetegedett, már két hete nem edz, és kihagyta a kaposvári rövidpályás országos bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!