Házi-mozi

2009.12.02. 10:40

Csányi vadidegen, gyönyörű lányt talált az ágyában

Százperces magyar filmvígjáték a Poligamy. A nő gyermeket, a férfi más nőket akar... Nyerjen jegyet a kaposvári bemutatóra!

SONLINE

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt.



A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont… nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar.

[caption id="" align="aligncenter" width="180"] Csányi Sándor és Tompos Kátya a POligamy két főszereplője
[/caption]

Lilla egyszercsak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba. A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban… Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba - ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja...

Stáblista

Rendező: Orosz Dénes

Producer: Herendi Gábor

Zene: Váczi Eszter

Főszereplők:

Csányi Sándor (András)

Tompos Kátya (Lilla)

Szereplők: Mészáros Béla (Kornél), Pokorny Lia (Janka), Venczel Vera (Mama), Osvárt Andrea (13. lány), Bartsch Kata (5. lány), Karalyos Gábor (Gábor), Kovács Lehel (Ernő), Bánfalvy Eszter (3. lány), Dunai Tamás (Professzor), Péterffy Borbála (Pszichológus)



Nézze meg a filmet a Sonline.hu-val!

5x2 jegyet ajánlunk föl olvasóinknak a Poligamy kaposvári díszbemutatójára, amelyre december 4-én (pénteken) 19 órakor kerül sor. Erre az alkalomra a Palace Kaposvár moziba várják a film több alkotóját, akiktől lehet kérdezni.

Azok kapják a jegyeket, akik helyesen s válaszolnak a kérdésünkre, s a 10., 20., 30., 40. és 50. helyen ér be levelük a postánkba. Címünk: [email protected]. Tárgyként azt írják: poligamy. A győztesek nevét e cikk alatt közöljük majd, illetve levélben gratulálunk nekik.

Kérdésünk: ki a film rendezője?

Megfejtés: Orosz Sándor

Nyerteseink: Barna Timi, Röhrig János (Kaposvár), Szijj Mária (Várda), Tóth István, Veizer Anita (Kaposvár)

Producer: Herendi Gábor

Zene: Váczi Eszter

Főszereplők:

Csányi Sándor (András)

Tompos Kátya (Lilla)

Szereplők: Mészáros Béla (Kornél), Pokorny Lia (Janka), Venczel Vera (Mama), Osvárt Andrea (13. lány), Bartsch Kata (5. lány), Karalyos Gábor (Gábor), Kovács Lehel (Ernő), Bánfalvy Eszter (3. lány), Dunai Tamás (Professzor), Péterffy Borbála (Pszichológus) Csányi Sándor és Tompos Kátya a POligamy két főszereplője -->

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!