Tündérszépek

2021.06.18. 12:05

Tovább tündököl Friderika, a Tündérszépek közönségdíjasa

Újabb fotósorozatot készített Király Friderika, a Tündérszépek Somogy megyei fordulójának közönségdíjasa, Muzslay Péter fotóssal.

Barkóczy László

A Tündérszépek megyei fordulója már hónapok óta véget ért, de Friderika számára úgy tűnik meghozta a várva-várt áttörést.

 

– Miután véget ért számomra a verseny, több modell ügynökség is megkeresett – mesélte a fotósorozata kapcsán Király Friderika. – Már a versenyre készített fotósorozatom is nagyon jó lett, így fel tudtam használni referenciának. Jelenleg is több ügynökséggel is tartom a kapcsolatot, bízom benne, hogy megtalálom a helyem a modell szakmában.

Muzslay Péterrel, a Tündérszépek fotósával már a verseny közben megbeszélték: együttműködésük nem ér véget. Így most elkészült Friderika egy újabb csodálatos fotósorozata.

– Mindig szerettem, ha nagyon jó minőségű képeket készítenek rólam – mondta el a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közönségdíjas Tündérszép. – Így most újra Péter kamerája elé álltam több helyszínen is. A bíborherés helyszínt Pusztakovácsi után találtuk, a mákmező és a Puszta-torony pedig Somogyvámoson található.

KIrály Friderika Tündérszépek közönségdíjas

A fotózásra Friderikát elkísérte testvére, és annak barátja is, a fényelésnél ők is segítségül szolgáltak.

KIrály Friderika Tündérszépek közönségdíjas

– A közös munka itt persze nem ér véget – folytatta Friderika. – A közeljövőben megyünk Somogysárdra a levendulásba, ott is készítünk rólam egy fotósorozatot. Mindamellett, hogy nagyon szeretem ezt csinálni, bízom abban is, hogy hamarosan tényleg igazi modellé válok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában