Zene és szöveg

2023.11.29. 16:55

Dalra fakadt és az életéről is mesélt Balatonbogláron Király Viktor

A Megasztártól a Sztárban sztár című műsorig vallott életéről Király Viktor Balatonbogláron. A népszerű énekes a Sorok között című műsor vendége volt a Varga Béla Művelődési Házban.

Sonline.hu

Fotó: Lotus Seven

Beszélgetéssel egybekötött koncertre várták a közönséget hétfőn a balatonboglári Varga Béla Művelődési Házba, ahol az évek óta nagy sikerrel futó Sorok között című műsor különleges színpadi verziójában Lutter Imre műsorvezető  kérdezte a zenészt. 

Viktor dalra is fakadt Bogláron. 
Fotó: Lotus Seven

Viktor egész életpályáját bemutatta a közönségnek videó bejátszásokkal, fotókkal illusztrálva azt. Az énekes életének minden fontos állomását egy-egy slágerrel elevenítette fel. szó esett a szakmai példaképekről és pályatársakról, de olyan szinte már intim témákat is érintettek a beszélgetés során, mint a családi élet vagy a gyermeke, mely Viktor számára rendkívül fontos. 

Fotó: Lotus Seven

Király Viktor a Megasztár című tehetségkutató műsorban tűnt fel 2008-ban, amelyet meg is nyert és így ő lett az év hangja. 

Az énekes a múlt hétvégén fergeteges jubileumi koncertet adott a Vígszínházban, ahol pályája első 15 évét ünnepelte

Balázs Fecó egyik legszebb, leginkább szívbe markoló dala is felcsendült, melynek kapcsán Király Viktor elmondta, annak idején lehetősége volt együtt elénekelnie azt Fecóval, s szerinte ez a dal mindent elmond arról, ami egy énekessel történik, miután lejön a színpadról. Így még erőteljesebbnek hatott, hogy a Maradj velem! című dalt feleségének, Király-Virág Anitának ajánlotta. 

Az elmúlt hetekben felröppent a hír, hogy az énekes válik feleségétől, azonban úgy tűnik korai még temetni a házasságot. A zenész ugyanis a Hajrá magyarok! című műsorban úgy fogalmazott: pozitív úton haladnak feleségével, Anitával. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában