Szomorú hír

2023.12.10. 17:02

Bezár a Völgyhíd emblematikus étterme

Az étterem közösségi oldalán közölte a hírt a tulajdonos.

Koszorus Rita

Forrás: Völgyhíd Konyha&Rét FB

Súlyos és gyógyíthatatlan betegsége miatt bezárja a Völgyhíd Konyha&Rétet Szalai Dezső tulajdonos. Az étterem Facebook oldalán osztotta meg a nehéz szívvel meghozott döntést, azt írta ALS betegsége (egy súlyos központi idegrendszert érintő gyógyíthatatlan betegség) olyan stádiumba jutott, hogy már nem tudja igazgatni az éttermet. Ezért januártól bezárják a konyhát. 

– Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben a kivételes kalandban, a Völgyhíd Konyha & Rét számomra sokkal többet jelentett, mint csupán egy vendéglátóhely. Bízom benne, hogy nektek is olyan hellyé vált, ahol a különleges ételek és egyedálló panoráma mellett a magyar tenger és Kőröshegy egyedisége is megérintett. Remélem, találunk olyan vevőt, aki tovább megy a megkezdett úton, írta Szalai Dezső a bejegyzésben. 


Az évet és vele együtt a Völgyhíd Konyha & Rétet december 29. és január 1. között még egy utolsó igazi vendéglátással zárják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában