Betegségéről vallott

2024.01.11. 13:45

Gyenesei István: "Küzdelmesek a hétköznapok"

Személyes és közéleti küzdelmeiről beszélgetett Gyenesei István egy bulvárlap újságírójával.

Sonline.hu

Forrás: Gyenesei István FB oldala

Fájdalmas, sokkoló éven van túl Gyenesei István, de a hétköznapokat befolyásoló nehézségek ellenére igyekszik bizakodva tekinteni a jövőbe. Pedig a szörnyű betegség felett még korántsem  aratott győzelmet. Sőt újra daganatot diagnosztizáltak a 75 esztendős politikus szervezetében, írja a Blikk. 

Gyenesei István a lapnak adott interjúban elmondta: a közelgő önkormányzati választásokra készül, ám ezt nem könnyíti meg, hogy az amputációt indokló daganat kiújult szervezetében. Kiemelte: a körülményekhez képest, köszöni jól van, erőt gyűjt. 

A politikusról korábban megírtuk, hogy egy ritka és rosszindulatú elváltozást fedeztek fel jobb karján, amelyet csak karjával együtt tudtak csak eltávolítani. Akkor rengeteg hozzászólást és biztató üzenetet kapott Gyenesei István a közösségi médiában saját posztjánál, amelyet másfél ezernél is többen lájkoltak. 

A lapnak Gyenesei István elmondta: a mindennapok bonyodalmasak, igyekszik alkalmazkodni a helyzethez. – Ha a telefont veszem fel, s közben a szemüvegemet próbálom feltenni, az már kihívás, de megoldom. Hozzátette: egy ilyen helyzetre nem lehet felkészülni, de próbál pozitív maradni. Hiszen ő maga olyan ember, aki nem kikerüli a kihívásokat, hanem megküzd velük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában