Sonline.hu videó

2024.02.29. 20:30

Megérkezett a helyi értékeket felvonultató videós sorozatunk új része!

Miután egy hete felkerült a világhálóra a kaposvári értékeket bemutató kisvideónk, annyi lájkot és biztatást kaptunk, hogy úgy döntöttünk, ezt folytatni kell.

Koszorus Rita

Egy hét alatt már több mint fél Kaposvár látta Tiktok videónkat, amelyben a somogyi megyeszékhely ékességeit, legismertebb pontjait mutattuk be. 

A videó közzététele után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk és be kell vallanunk, hogy nagyon élveztük a forgatást. Ezért úgy döntöttünk, nem állunk meg Kaposvár határainál és folytatjuk a sorozatot. Ezúttal Somogy szépségeit vettük górcső alá, s tettük mindezt kollégáink segítségével, akik időt és energiát nem sajnálva vetették bele magukat a forgatásokba.

Így a "Somogyi vagyok" című új videónkban többek között olyan értékeket mutatunk meg, mint a méltán híres buzsáki hímzés, a somogyi gímbika állomány, vagy a legyőzhetetlen ízvilágú somogyi gánica. 

Belekóstoltunk a jóba. 
Fotó: K.R.

Természetesen a forgatásokhoz autentikus helyszíneket választottunk, így jártunk a csodálatosan szép Balatonparton, de felkerestük a legsomogyibb szabadtéri múzeumot a Szennai Skanzent és belekóstoltunk a kaposvári Memoriae étterem isteni ételeibe is. 

 A Szennai Skanzenben is jártunk. 
Fotó: K.R.

Azt már szinte mondanunk sem kell, hogy a rendező által megálmodott végeredményhez esetenként több felvételre is szükség volt, amelyek között többször is kacajra fakadtunk saját bakijainkon. Az új videó már elérhető Videa csatornánkon és természetesen a Tiktokon is. 

Az olvasóink nélkül mit sem érne a munka, ezért szívesen fogadjuk ötleteiteket, hogy mit járjunk körbe a következő videónkban! Írjátok meg a [email protected] email címre, vagy írjatok nekünk Tiktokon, Instagramon vagy Facebookon! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában