STRAND Fesztivál 2024

2024.03.19. 13:11

Újabb nevekkel bővült a Strand Fesztivál programja

Érkezik a Chase&Status, Elderbook és Alok is Zamárdiba ezen a nyáron!

Fotó: Németh Levente

Új nevekkel bővült az idei Strand Fesztivál line-upja. A már korábban bejelentett előadók mellett fellép az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, a Necc Party, Platon Karataev, Pogány Induló és a Wellhello is. 

Az idén születésnapját ünneplő Wellhello már himnuszt is írt a fesztiválnak; a többi nagy kedvenc mellett, a pénteki napon biztosan nagyot fog szólni a ’Balatoni nyár’ című daluk is.

Mindez persze csak töredéke a STRAND fesztivál idei programjának, amely részletes napi bontása már elérhető a weboldalunkon. A korábban bejelentett nevek között ott van Krúbi, Azahriah, Majka, Beton.Hofi, a Valmar, Dzsúdló, Rúzsa Magdi és persze még sokan mások.

A nemzetközi vonal is erősnek ígérkezik. Augusztus 22-én érkezik a drum and bass műfaj egyik legmeghatározóbb párosa, a brit Chase & Status, 23-án az underground elektronikus zene legizgalmasabb arca, a szintén brit dalszerző, producer Elderbrook, 24-én pedig a brazil house lemezlovas Alok.

A koncertek mellett még sok-sok program vár bejelentésre a következő hetekben-hónapokban, ígérik a szervezők. A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivált idén is meghatározza a cirkusz világa, mind látványban, mind programok terén, vagyis igazi cirkuszi kavalkádra lehet számítani augusztus 22. és 24. között Zamárdiban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában