Tündérszépek

2024.04.16. 06:00

Jó úton haladnak az önmegvalósítás felé

Folyamatosan készülnek a gyönyörűbbnél gyönyörűbb fotók a Tündérszépek versenyünkre jelentkezőkről. A lányok közül majdnem mindenki nagyon izgult a fotózás előtt.

Koszorus Rita

Fotó: Muzslay Péter

A kamera előtt többségük magára talál. A 19 éves Jakab Tamara is gyorsan feloldódott.  – Reggel már korán keltem és nagyon sokat készülődtem a mai napra – mondta a csurgói szépség. – Igyekeztem olyan ruhákat választani, amelyek kényelmesek, de azért csinosak is. 

Elárulta, a modellkedés mindig is nagyon érdekelte, de kellett egy kis lelki támogatás. – A nővérem javasolta, hogy jelentkezzek a Tündérszépek versenyre. Az a célom, hogy megtaláljam önmagam és kipróbáljam a modellkedést, mert a szépségipar mindig is érdekelt. Már kislányként is szerettem a sminkeket, most is nagyon élveztem a fotózás előtti készülődést, amikor a kozmetikus és a fodrász csodás frizurát és sminket készített nekem – mondta Tamara. A csurgói szépség a modellkedés mellett nagyon szereti a gyerekeket is, ezért végezte el a pedagógiai szakasszisztens képzést és a jövőben majd szakmájában szeretne dolgozni. 

Versenyünkre még most sincs késő jelentkezni, hiszen még két hétig, vagyis április 21-ig tart a jelentkezési időszak a www.tunderszepek.hu oldalon. Érdemes megpróbálniuk a lányoknak, hiszen korábbi versenyzőink a dicsőség és a nyeremények mellett kitűnő lehetőségekhez is jutottak a verseny által. Természetesen csodás nyeremények is várják a szépségeket: többek között okostelefon, értékes szépségápolási csomag lehet a jutalmuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában