Új feladat

2024.05.21. 13:37

Gyenesei Leila régi vágya volt az Erődben játszani

Több mint húsz évvel a magyarországi debütálás után visszatér a képernyőkre a Fort Boyard nevű kalandjáték és egy ismerős arcot is láthatunk majd esténként a műsorban. A Nádasdy-kastély után az Erődben is megméreti magát Gyenesei Leila.

Koszorus Rita

Forrás: Gyenesei Leila IG

Újra kaland realityben láthatjuk viszont a kaposvári Gyenesei Leilát. A szépséges műsorvezető, olimpikon ezúttal a 2000-ben még a Tv2-őn debütált Fort Boyard-Az erőd című műsor modern RTL által felújított verziójában verseng majd a többi celebbel. 

A játékban szereplő csapatok Franciaország nyugati partjaihoz utaznak, hogy logikai, ügyességi feladatokon méressék meg magukat és tapasszák a nézőket a televíziók képernyői elé.

Leila korábban már hasonló izgalmakban részt vehetett, hiszen szintén a csatorna nyomozós realityjében Az árulókban is szerepelt. A szépséges műsorvezető elárulta, régi vágya teljesül most a Fort Boyarddal. – Emlékszem, amikor néztem a tv-ben, és arra gondoltam, hogy mennyire klassz lenne ebben játszani, írta közösségi porfilján. 

A hírességek nyolc csapatban mérkőznek meg egymással, Gyenesei Leila Fluor Tomival, Diazzal és Járai Márkkal szerepel majd a nyolcadik csapatban. A mai sajtótájékoztatót követően kezdődnek majd meg a forgatások, így a játékosok még igazán nem is tudják, mire vállalkoztak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában