Helyi bulvár, celeb

2023.11.21. 13:22

Újra képernyőn láthatjuk Gyenesei Leilát

Nyomozós realityben láthatjuk viszont ezúttal Gyenesei Leilát az egyik kereskedelmi csatornán.

Koszorus Rita

Fotó: Gyenesei Leila

A napokban startolt Az árulók, gyilkosság a kastélyban című valóságshow első része, ahol más hírességek mellett Gyenesei Leila világbajnok öttusázót is viszontláthatják a tévénézők. A műsor tulajdonképpen egy pszichológiai társasjáték lesz, ami arról szól, hogy az ártatlanoknak el kell kapniuk az árulókat, vagyis a gyilkosokat. 

Leila annyira karakterben van, hogy már instasztorijában is csukjában pózolt. Forrás: Instagram

A műsor a nádasladányi kastélyban játszódik, amit az első epizód elején úgy jellemeznek, hogy egy idegtépő játék. Különböző küldetéseken vesznek részt a versenyzők, a fődíj 20 millió forint. A szereplők között sportoló, művész, író, tv-s személyiség, influenszer, tik-toker, youtuber és modell is található. A széria a brit The Traitors (Árulók) hazai változata, amely egy holland reality alapján jött létre. Az eredeti angol verzióban 22 egymásnak teljesen idegen versenyző vesz részt a játékban, míg a magyar Árulókban 22 ismert ember keresi a gyilkost, vagy éppen szedi áldozatait az éj leple alatt, teljesen titokban. 

A műsorról Gyenesei István is posztolt az indulás előtt, aki nem meglepő módon lányának, Leilának szurkol. 

A műsorról Gyenesei Leila is posztolt insta profilján, ahol a szereplőket bemutató imázsfilmből osztott meg egy részletet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában