Premier

2024.03.19. 09:34

Egész Európa Lefkovicsékat nézi, de még Amerika is

Miután a hazai mozik számára már nem ismeretlen a Lefkovicsék gyászolnak című film, a hétvégén Szófiában megtartották az Európai premiert is.

Koszorus Rita

Bulgáriában tartották meg az új magyar vígjáték a Lefkovicsék gyászolnak európai bemutatóját. Breier Ádám filmjét először az amerikai Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában, valamint a Miami és a New York-i Zsidó Filmfesztiválon láthatta a közönség, ahol lelkesen fogadták. Idehaza is kiváló fogadtatásban részesült a Szabó Kimmel Tamás és Bezerédi Zoltán főszereplésével készült film, hiszen közel egy hét leforgása alatt 20 ezer fölé kúszott a filmre megváltott mozijegyek száma. 

A Lefkovicsék gyászolnak díszbemutatóját februárban tartották a Szivárvány Moziban, ahol a kaposvári származású Szabó Kimmel Tamás is részt vett. 

A színész igencsak elfoglalt mostanság, hiszen instagramjának tanúsága szerint a Pinceszínház Vihar kapujában című előadásában is láthatja a nagyérdemű, de tagja a Pintér Béla Társulatának és a nézők láthatták a TV2 sorozatában, a Mintaapákban is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában