Időjárás

2018.12.07. 07:00

Esőt és frontokat hoz a hétvége

Pénteken célszerű lesz az esernyőket előszedni, mert csapadékos időre számíthatunk.

Sonline

Pénteken borús időre számíthatunk több helyen csapadékkal, 8 fok körüli értékeket mérhetünk. Délután felszakadozik kissé a felhőtakaró, 8 fok körüli értékekre számíthatunk.

Szombaton a nap első felében borult idő lesz, sokfelé esővel majd délután csökken a felhőzet. Eleinte az ÉNy-i, délután már a DNy-i szél fokozódhat viharossá. Enyhe, mozgalmas idő várható. 5-12 fok ígérkezik.

Vasárnap és hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég, és mindkét nap kialakulhat szórványos záporeső. Erős marad a légmozgás.

Pénteken nyugat felől kettős front érinti térségünket. A frontérzékenyek gyulladásos és görcsös fejfájást, vérnyomás-ingadozást és fokozódó végtag-fájdalmakat tapasztalhatnak. Az idősek és krónikus betegek körében rosszullét jelentkezhet.Somogyban pár fokos enyhülés várható, amelynek hatására a melegedésre érzékenyek gyenge melegfronti jellegű tüneteket tapasztalhatnak. A migrénes fejfájás mellett fáradékonyság jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!